De Bazuin bazaar | 22 September

       
Muziekvereniging de Bazuin organiseert in en rond het muziekgebouw aan de Haven Noord 1a op zaterdag 22 september een Bazaar. Vanaf 13:30 bent u van harte welkom!

De Bazaar is voor iedereen toegankelijk en er is voor jong en oud wat te beleven. Zo is er een escaperoom en een schiettent. Er worden allerlei spullen verkocht (nieuw en tweedehands), u kunt genieten van een heerlijke oliebol bij de oliebollenkraam (voor de Albert Heijn), voor een tientje uw haar laten knippen en op de parkeerplaats van de Albert Heijn uw auto laten wassen.

Op onze bazaar kunt u ook deelnemen aan een bierproeverij. Deze proeverij wordt georganiseerd door de Ommense bierbrouwerij ‘De Pauw’. U kunt 8 soorten bier proeven met daarbij uitleg van de bierbrouwer. De bierproeverij zal om 16:30 beginnen en duurt ongeveer anderhalf uur. Na de proeverij is er gelegenheid om te blijven eten. Er wordt heerlijk gebarbecued!  Voor een bedrag van €15,- kunt u hier aan deelnemen. Geef u zo snel mogelijk op en maak kennis met de bieren van ‘De Pauw’! Mail naar acb@debazuinommen.nl

En alsof dat nog niet genoeg is kunt u ook nog kans maken op leuke prijzen, zoals een kleding bon ter waarde van € 100,- van Quattro Store, een tegoedbon van € 50,- van kwaliteitsplanten.nl en de als hoofprijs een weekend weg naar Hoge Hexel voor 6 personen.

We zien u graag op 22 september!